GARAGE DE LA REY

Onderhoud

& Airco

 

Wanneer u het idee heeft dat uw airco niet meer zo goed koelt als dat hij eerder deed dan zou dit goed kunnen!

Door beschadigding, verlies en/of verdamping neemt het koudemiddel in uw airco jaarlijks met 8% tot 10% af. Het gevolg hiervan: de koelcapaciteit van uw airco wordt minder, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Daarbij neemt de kans op een defect aan uw airco toe als het vullingspercentage onder de 70% komt. Fabrikanten adviseren daarom om elke 3 jaar de airco te laten vullen tijdens een Airco Servicebeurt.

De Airco service bij Garage de La Reij

Tijdens de Airco service zal onze monteur het koudemiddel van de airco in uw auto vullen en recyclen.

Combineer de Airco Servicebeurt met een refresher voor uw auto

Heeft u ook last van een muffe lucht uit de ventilatieroosters in uw auto? Kies dan voor de voor onze refresher. Hierbij vullen we niet alleen het koudemiddel van uw airco, maar reinigt de airco ook.

Hoe herkent u een airco die niet meer werkt?

Om onnodige reparatiekosten en een hoog comfort de garanderen heeft elke airco onderhoud nodigt. U herkent dat uw airco niet meer goed werkt wanneer er minder koude lucht uit het ventilatiesysteem komt of wanneer u te maken heeft met een muffe lucht.

TIP:

Gebruik uw airco ook in de winter en zorg dat uw airco uit is, 5 minuten voor u uw bestemming bereikt. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen, waardoor er geen nare luchtjes ontstaan.